HATAY / KUMLU - Kırcaoğlu Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması düzenledik. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi medeni cesaretlerinden ve gösterdikleri gayretten dolayı tebrik eder, dereceye giren öğrencilerimizi kutlarız.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında  yapılmış olan  söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla çeşitli kademelerde etkinlikler düzenlendi.

Şbt

İl gençlik spor müdürlüğünün düzenlediği koşu yarışmasında dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ock

Okulumuzun son haftasında zeka oyunları kulübü olarak satranç turnuvası yaptık . Büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okul bahçesine voleybol ve badminton sahası çizildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

5. Sınıf, yeryüzünü şekillerini ( dağ, ova, plato, vadi, göl, ada vb.) maketler üzerinde gösterdik. Yükselti ve renkler arasındaki ilişkiyi maket yaparak öğrendik.

Kırcaoğlu İlk/Ortaokulu Logosu